Xarxa de Lleure de Tarragona

Cercador d'activitats i tramitació d'ajuts

Què cal fer per sol·licitar un ajut per la xarxa de lleure?

1 Consulta el programa d'activitats de la Xarxa de Lleure de Tarragona
2 Si no tens usuari, te'n pots crear un amb el formulari de Registra't. Tot seguit rebràs un email per activar-lo. Repassa la bústia de SPAM.
3 Introdueix el teu nom d'usuari/ària i la teva clau d'accés per poder Inicia sessió
4 Tria l'activitat o activitats que vols realitzar
5 Escull l'ajut al que vols optar i adjunta la documentació acreditativa
6 Un cop finalitzat el procés, rebràs al teu correu un resguard de la sol·licitud que has realitzat amb totes les dades.
7 Quan validem la teva sol·licitud rebràs un correu informan-te de l'acceptació o denegació de l'ajut.

! Recorda que aquest portal serveix per sol·licitar l'ajut i NO per matricular-te. La matrícula l'has de tramitar al web de l'entitat organitzadora.

Consulta les activitats


FINALITAT
L’Ajuntament de Tarragona, té l’objectiu i la voluntat de garantir, que durant el període d’estiu tots els infants de la ciutat de 3 a 18 anys tinguin l’oportunitat d’accés al conjunt d’oferta d’activitats d’esport i de lleure que es promoguin des de la coprogramació entre el teixit associatiu i el propi Ajuntament de Tarragona, dins de la Xarxa de Lleure Tgn.
La Xarxa de Lleure Tgn té com a finalitat garantir una oferta àmplia, distribuïda i equilibrada d’activitats organitzades amb una clara intenció de promoure la inclusió social, la cohesió social i el benestar de la ciutadania.
També vol facilitar i contribuir a la compatibilitat de la vida familiar i laboral i els nous usos dels temps. Es tracta d’accions orientades a millorar la qualitat de vida a la ciutat i a convertir Tarragona en una ciutat referent en la gestió i conciliació dels temps socials.
La Xarxa de Lleure Tgn vol assegurar la participació dels infants i dels joves en l’oferta, independentment de la capacitat econòmica de la seva família. Per això, l’Ajuntament de Tarragona contemplarà un procediment de derivació i bonificació per a les famílies que reuneixen els requisits establerts, mitjançant un sistema d’ajuts econòmics adreçats als nuclis de convivència empadronats a la ciutat i que puguin justificar la necessitat d’aquest suport. Igualment, totes les activitats de la Xarxa de Lleure Tgn volen ser inclusives, per la qual cosa s’hauran de fer efectius els mitjans per la participació de tots els infants amb independència de les seves condicions físiques, psíquiques, sensorials i/o necessitats socioeducatives.

SEGURETAT I PROTECCIÓ DE DADES
Garantim la màxima seguretat i la confidencialitat de les dades. Totes les operacions es realitzen a través d'un servidor segur, basat en l'Standard SSL, que garanteix la total confidencialitat de les dades. Aquestes dades viatgen encriptades en tot moment.
Més Informació sobre protecció de dades: Al web de l'ajuntament.
Has oblidat o vols canviar la contrasenya?