Inscripcions on-line

Xarxa de Centres Cívics de Granollers

Què cal fer per inscriure't online?

1 Consulta el programa d'activitats i serveis de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers
2 Si no tens usuari, te'n pots crear un amb el formulari de Registra't. Tot seguit rebràs un email per activar-lo. Repassa la bústia de SPAM.
3 Introdueix el teu nom d'usuari/ària i la teva clau d'accés per poder Inicia sessió
4 Actualitza les teves dades personals.
5 Tria l'activitat que vols realitzar.
6 Un cop finalitzat el procés, rebràs al teu correu un resguard de la matrícula que has realitzat amb totes les dades.Recomanem que utilitzeu qualsevol dels següents navegadors per accedir correctament:


Firefox

Chrome

Safari

OperaCONTACTE I INFORMACIÓ LEGAL
Els Centres Cívics de Granollers són equipaments municipals de l'Ajuntament de Granollers, les dades dels quals es troben en el seu web www.granollers.cat/centrescivics
Doble Via (Serveis Socioeducatius)SCCL. És una societat inscrita en el Registre Territorial de Cooperatives en el full BN-8407, amb data 6 de setembre de 1999, domiciliada a la plaça d'Aiguallonga, s/n 08198 La Floresta, amb el telèfon 935442628, pàgina web www.doblevia.coop i el CIF F62011812.
Doble Via SCCL és l'empresa gestora la Xarxa de Centres Cívics de Granollers: Centre Cívic Can Gili, Can Bassa, Jaume Oller, Palou i Nord.

FUNCIONAMENT INSCRIPCIONS ON-LINE ALS CURSOS I TALLERS
Per fer una inscripció on-line als cursos de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, caldrà entrar a la web www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions
En primer lloc t'hauràs de registrar com a usuari/a en el lloc web facilitant el teu DNI i dades personals. És necessari disposar d'un correu electrònic per a poder validar l'usuari.
Un cop creat l'usuari/a cal realitzar els següents passos:
1.- Inicia la sessió amb el teu usuari/ària i la teva clau d'accés.
2.- Actualitza les teves dades personals.
3.- Tria l'activitat que vols realitzar.
4.- Efectua el pagament, (en cas que sigui una activitat amb pagament per targeta bancària).
5.- Un cop finalitzat el procés rebràs al teu correu un resguard de la matrícula que has realitzat amb totes les dades. En cas que l'activitat que hagis triat tingui una altra forma de pagament rebràs una carta de pagament amb les dades bancàries on has de fer l'ingrés. Tens cinc dies per fer arribar el resguard de pagament al centre cívic pertinent.
6.- A la teva sessió d'usuari podràs consultar l'historial de cursos en els que t'hagis inscrit.

NORMATIVA
Les inscripcions es poden fer on-line a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions o bé presencialment a qualsevol centre cívics de Granollers.
Les admissions als cursos seguiran rigorosament l'ordre d'inscripció.
En cap cas es reserva plaça per telèfon o per correu electrònic.
No es considerarà una inscripció del tot resolta fins que se'n faci el pagament.
Cada curs requereix d'un mínim d'alumnes per a realitzar-se.
En el cas que l'organització anul·li el curs, es retornarà l'import íntegre pagat.
La cancel·lació dels cursos per part de l'usuari es pot fer durant el període d'inscripció.
Cada curs té un màxim d'alumnes previst. La resta d'inscripcions, un cop tancat els grups, passaran a la llista d'espera.
Una vegada començats els cursos, no es retornaran els diners de la inscripció.
El material fungible de cada taller anirà a càrrec de l'usuari. En la informació de cada taller se n'especifica l'import.


SEGURETAT I PROTECCIÓ DELS COMPRADORS ONLINE
Garantim la màxima seguretat en el pagament i la confidencialitat de les dades. Totes les operacions de pagament es realitzen a través d'un servidor segur, basat en l'Standard SSL, que garanteix la total confidencialitat de les dades de la seva targeta bancaria. Aquestes dades viatgen encriptades en tot moment i només són conegudes pel banc autoritzador, en cap moment es guarden en els nostres servidors. Més Informació sobre protecció de dades: Al web de l'ajuntament.
Els pagaments de les inscripcions a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions es realitza a través de Redsys ( canal oficial de pagament de BBVA) amb tots els sistemes d'encriptació i seguretat de transferència de dades a través de protocol SSL amb el que el comprador gaudirà en tot moment de la protecció d'aquests canals.
Inicia sessió
Registra't
La contrasenya ha de tenir minúscules
La contrasenya ha de tenir majúscules
La contrasenya ha de tenir números
6 caràcters com a mínim

Positive SSL Wildcard