Inscripcions on-line
Què cal fer per inscriure't online?

1 Consulta amb atenció el programa, el dia i hora d'inscripció de l'activitat que vols realitzar (les activitats tenen dies i hores diferents d'inscripció).
2 Si no tens usuari, te'n pots crear un amb el formulari de Registra't. Tot seguit rebràs un email per activar-lo.
3 Introdueix el teu nom d'usuari/ària i la teva clau d'accés per poder Inicia sessió
4 Actualitza les teves dades personals.
5 Tria l'activitat que vols realitzar.
6 Un cop finalitzat el procés, rebràs al teu correu un resguard de la matrícula que has realitzat amb totes les dades.Recomanem que utilitzeu qualsevol dels següents navegadors per accedir correctament:


Firefox

Chrome

Safari

Opera


Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet
Rambla de Sant Jordi, 2-4, 08291 Ripollet, Barcelona
Tel: 935 04 60 25CONTACTE I INFORMACIÓ LEGAL
El Centre Cultural, el Teatre Auditori, el CIP Molí d'en Rata, la Biblioteca municipal i el Casal de Joves són equipaments municipals de l'Ajuntament de Ripollet, les dades dels quals es troben en el seu web www.ripollet.cat
Les activitats susceptibles de pagament on-line són organitzades pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet, NIF P0817900D, amb domicili al carrer Balmes, 2, de Ripollet, 08291.


FUNCIONAMENT INSCRIPCIONS ON-LINE ALS CURSOS I TALLERS
Per fer una inscripció on-line als cursos i/o activitats dels equipaments a dalt relacionats, caldrà entrar a la web https://civic.enginydigital.cat/ripollet
En primer lloc t'hauràs de registrar com a usuari/a en el lloc web facilitant el teu DNI i dades personals. És necessari disposar d'un correu electrònic per a poder validar l'usuari.
Un cop creat l'usuari/a cal realitzar els següents passos:
1.- Inicia la sessió amb el teu usuari/ària i la teva clau d'accés.
2.- Actualitza les teves dades personals.
3.- Tria l'activitat que vols realitzar.
4.- Efectua el pagament, (en cas que sigui una activitat amb pagament per targeta bancària).
5.- Un cop finalitzat el procés rebràs al teu correu un resguard de la matrícula que has realitzat amb totes les dades. En cas que l'activitat que hagis triat tingui una altra forma de pagament rebràs una carta de pagament amb les dades bancàries on has de fer l'ingrés. Tens cinc dies per fer arribar el resguard de pagament al departament d'administració de Cultura.
6.- A la teva sessió d'usuari podràs consultar l'historial de cursos i activitats en els que t'hagis inscrit.

NORMATIVA
Les inscripcions es poden fer on-line a https://civic.enginydigital.cat/ripollet o bé presencialment a qualsevol dels equipaments realacionats a l'encapçalament d'aquest document.
Les admissions als cursos seguiran rigorosament l'ordre d'inscripció.
En cap cas es reserva plaça per telèfon o per correu electrònic.
No es considerarà una inscripció del tot resolta fins que se'n faci el pagament.
Cada curs requereix d'un mínim d'alumnes per a realitzar-se.
En el cas que l'organització anul·li el curs, es retornarà l'import íntegre pagat.
Cada curs té un màxim d'alumnes previst. La resta d'inscripcions, un cop tancat els grups, passaran a la llista d'espera.
Una vegada començats els cursos, no es retornaran els diners de la inscripció.
El material fungible de cada taller anirà a càrrec de l'usuari.
Per donar-se de baixa d'una activitat s'haurà de comunicar abans de la finalització del mes anterior.


SEGURETAT I PROTECCIÓ DELS COMPRADORS ONLINE
Garantim la màxima seguretat en el pagament i la confidencialitat de les dades. Totes les operacions de pagament es realitzen a través d'un servidor segur, basat en l'Standard SSL, que garanteix la total confidencialitat de les dades de la seva targeta bancaria. Aquestes dades viatgen encriptades en tot moment i només són conegudes pel banc autoritzador, en cap moment es guarden en els nostres servidors. Més Informació sobre protecció de dades: Al web de l'ajuntament.
Els pagaments de les inscripcions a https://civic.enginydigital.cat/ripollet es realitza a través de Redsys (canal oficial de pagament de Banc de Sabadell) amb tots els sistemes d'encriptació i seguretat de transferència de dades a través de protocol SSL amb el que el comprador gaudirà en tot moment de la protecció d'aquests canals.


Has oblidat o vols canviar la contrasenya?