Inscripcions on-line

Casals de Barri de Palma

Què cal fer per inscriure't online?

1 Si no tens usuari, te'n pots crear un amb el formulari de Registra't. Tot seguit rebràs un email per activar-lo. Repassa la bústia de SPAM.
2 Introdueix el teu nom d'usuari/ària i la teva clau d'accés per poder Inicia sessió
3 Actualitza les teves dades personals.
4 Tria l'activitat que vols realitzar. Pots filtrar les activitats per casal de barri o per àmbit.
5 Un cop finalitzat el procés, rebràs al teu correu un resguard de la matrícula que has realitzat amb totes les dades.
6 Per donar-te de baixa o modificar les dades personals o l’activitat que realitzes només cal que tornis a entrar i facis les modificacions que vulguis.

Consulta la programació dels casals aquí.

Et recordem que també pots fer la inscripció personalment als casals de barri, demanant cita prèvia per correu electrònic o per telèfon.

IMPORTANT:

  • La confirmació de la inscripció implica l’acceptació del que preveu el vigent Reglament de funcionament dels casals de barri (disponible als casals de barri i al web de l’Ajuntament de Palma). Les persones que acudeixin als casals de barri es comprometen a l’acompliment de totes les mesures de protecció i seguretat que s’estableixin en relació al COVID-19. L’Ajuntament de Palma pot modificar els horaris i dates de realització de les activitats que organitza i/o suspendre-les en base a les disposicions sanitàries que les administracions competents puguin anar adaptant en relació a la COVID-19.
  • En cas de suspensió de les activitats, les sessions no realitzades es tornaran a programar una vegada s'hagin restablert les condicions adequades per al seu desenvolupament.Recomanem que utilitzeu qualsevol dels següents navegadors per accedir correctament:


Firefox

Chrome

Safari

OperaCONTACTE I INFORMACIÓ LEGAL
Els Casals de Barris de Palma són equipaments municipals de l'Ajuntament de Palma, les dades dels quals es troben en el seu web https://participacio.palma.cat
FUNCIONAMENT INSCRIPCIONS ON-LINE ALS CURSOS I TALLERS
Per fer una inscripció on-line als cursos dels Casals de Barris, caldrà entrar a la web https://participacio.palma.cat
En primer lloc t'hauràs de registrar com a usuari/a en el lloc web facilitant el teu DNI i dades personals. És necessari disposar d'un correu electrònic per a poder validar l'usuari.
Un cop creat l'usuari/a cal realitzar els següents passos:
1.- Inicia la sessió amb el teu usuari/ària i la teva clau d'accés.
2.- Actualitza les teves dades personals.
3.- Tria l'activitat que vols realitzar.
4.- Efectua el pagament, (en cas que sigui una activitat amb pagament per targeta bancària).
5.- Un cop finalitzat el procés rebràs al teu correu un resguard de la matrícula que has realitzat amb totes les dades. En cas que l'activitat que hagis triat tingui una altra forma de pagament rebràs una carta de pagament amb les dades bancàries on has de fer l'ingrés. Tens cinc dies des del moment del pagament per fer arribar el resguard de pagament al casal de barri pertinent.
6.- A la teva sessió d'usuari podràs consultar l'historial de cursos en els que t'hagis inscrit.

NORMATIVA
Les inscripcions es poden fer on-line a aquest web o bé presencialment a qualsevol casal de barri de palma.
Les admissions als cursos seguiran rigorosament l'ordre d'inscripció.
En cap cas es reserva plaça per telèfon o per correu electrònic.
No es considerarà una inscripció del tot resolta fins que se'n faci el pagament.
Cada curs requereix d'un mínim d'alumnes per a realitzar-se.
Cada curs té un màxim d'alumnes previst. La resta d'inscripcions, un cop tancat els grups, passaran a la llista d'espera.
Una vegada ingressada la quota d’inscripció al taller o activitat només es retorna si l’activitat no es du a terme per causa imputable al casal de barr.
El material fungible o d'ús personal de cada taller anirà a càrrec de l'usuari.


SEGURETAT I PROTECCIÓ DELS COMPRADORS ONLINE
Garantim la màxima seguretat en el pagament i la confidencialitat de les dades. Totes les operacions de pagament es realitzen a través d'un servidor segur, basat en l'Standard SSL, que garanteix la total confidencialitat de les dades de la seva targeta bancaria. Aquestes dades viatgen encriptades en tot moment i només són conegudes pel banc autoritzador, en cap moment es guarden en els nostres servidors. Més Informació sobre protecció de dades: Al web dels Casals de Barris.
Els pagaments de les inscripcions es realitza a través de Redsys ( canal oficial de pagament de BBVA) amb tots els sistemes d'encriptació i seguretat de transferència de dades a través de protocol SSL amb el que el comprador gaudirà en tot moment de la protecció d'aquests canals.
Has oblidat o vols canviar la contrasenya?
Positive SSL Wildcard